Restaurants

Er zijn nogal wat restaurantjes en tavernes te vinden in Kefalonia. We kunnen ze onmogelijk allemaal noemen. Er is voor elk wat wils; vlees, vis of vega(n).

Over het hele eiland zijn er idyllisch aan zee gelegen visrestaurantjes te vinden. De baai en het strand van Aghia Kyriaki in noord Kefalonia staan hierom bekend. 

De specialiteiten

Natuurlijk de specialiteit inktvis (octopus), kalamaris, gyros en lamskoteletjes zijn heerlijk en overal te krijgen. In Assos eet je direct aan het kleine baaitje. Bij de meeste stranden zijn beachclubs waar je een goede maaltijd als de lunch en avondeten kunt krijgen. Ook is er bijna overal bediening op het strand. Dus het ontbreekt je aan niks. Er is een diversiteit aan maaltijden. Van traditioneel Grieks tot een simpele maar erg lekkere combinatie van vlees, vis en vooral groenten. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Ook wij vinden telkens weer nieuwe plekjes die oprecht pareltjes zijn.

We updaten deze pagina regelmatig met leuke restaurantjes, dus hou het in de gaten.

Ksouras Restaurant

Ksouras restaurant, op een loacatie waar je alleen van kan dromen. Dit restaurant licht op het strand van Petani beach. Dit is gelegen op Paliki ongeveer 20min. rijden vanaf Lixouri . Je kan hier uitgebreid lunchen en dineren, de diverse maaltijden zijn zo ongelooflijk grieks en lekker. Specialiteiten van het Griekse leven vind je terug op de kaart. De Familie heeft zelfs Nederlandse roots. Super gastvrij en altijd behulpzaam voor al je wensen. Je kijkt uit over een toplocatie met strandbedje inclusief parasol. Het water is heerlijk en gelegen in een baai. Als je hier naar toe komt doe dat dan wat vroeger op de dag. Het is een gewilde locatie!!

Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays

Anemos Restaurant

Anemos restaurant, een waanzinnig familie restaurant bij Kaminia waar je de Griekse keuken op culinaire leert kennen. Dit is de plek om te genieten van absolute rust gezelligheid en vakkundig te genieten van een heerlijke maaltijd. Je word ontvangen door de familie zelf die je in alle hartelijkheid voorziet van een mooie plek en lekker eten. Vriendelijkheid en kwaliteit staan hier voorop! Boven een super mooi uitzicht, beneden een relaxed strandje en Beach-bar waar je de lekkerste drankjes kunt bestellen, zowel in de relaxte bar als op het eigen strandje bij Kaminia, wat zowel voor jong en oud heerlijk vertoeven is met lekkere ligbedden. Alles incl. bediening.


Griekenland - D-reizen

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


+31 6 13352939

info@dutchkefalonia.nl


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur