Unieke vakanties, weg van de massa

Wie zijn wij?

Wij zijn Sandra en Daan

In 2014 kwamen wij voor het eerst op Kefalonia. Het was een ervaring die we nooit meer zouden vergeten. Vanaf het moment dat we op de luchthaven aankwamen gebeurde er iets dat we niet kunnen uitleggen.

Het eiland pakt je op een zeer aangename manier. De bloemenzee, de geur, de kleine weggetjes, het kleinschalige en de trotse bewoners, want dat zijn ze.

De natuur, de bloemen, de rust en het specifieke geluid van de cicaden (soort krekels).

De vriendelijkheid en gastvrijheid, kortom we waren om.

Sindsdien zijn we er elk jaar geweest met helaas 2021 als enige uitzondering vanwege corona. We hebben vrienden gemaakt en komen met regelmaat bij onze geliefde plekjes. En elk jaar komen er weer nieuwe locaties bij.

We besloten een Facebook groep aan te maken, eigenlijk voor de grap om te netwerken en eens kijken of er behoefte aan was. Er zijn veel Engelsen op het eiland en ook al wat Engelse sites en Facebook groepen, maar geen Nederlandse. Nu is er dan ‘’Dutch Kefalonia’’, De Facebookgroep was meteen een hit en iedereen was dol enthousiast. We zijn nu een stap verder gegaan met onze website; Dutchkefalonia.nl om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn. Je kunt o.a. gelijk je boeking doen via de vele populaire aanbieders en links op onze site.

We danken alvast voor het bezoek en hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven. Alles is nu binnen handbereik.

Heb je vragen of mis je informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Onze contactgegevens vindt je hieronder.

Tot snel op Kefalonia!Booking.com

Nieuw 728x90

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


+31 6 13352939

info@dutchkefalonia.com


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur